SMK

I Bydelsmødrenes strategiske styregruppe sidder direktør for Statens Museum for Kunst, Mikkel Bogh.
Mikkel Bogh hjælper os med at udvikle og sikre vores indsats, så den bliver ved med at være vedkommende, mere synlig og stærkere forankret.

Læs om den strategiske styregruppe her.

Women Deliver-arrangement om hverdagens integration på SMK
I foråret 2016 gik Bydelsmødrenes Landsorganisation sammen med Statens Museum for Kunst og Bikubenfonden om at afholde et arrangement om hverdagens integration i Statens Museum for Kunsts smukke lokaler. Arrangementet satte fokus på hvordan stærke lokale fællesskaber, som Bydelsmødre, spiller en afgørende rolle for lokale integrationsløsninger.

Frivillige Bydelsmødre gav de 180 deltagere, som mødte op på Statens Museum for Kunst, et indblik i deres egne erfaringer med både selv at skulle starte forfra i Danmark og med at hjælpe andre kvinder til viden og netværk.

Dialoger om fællesskaber prægede arrangementet t i både samtalesaloner og et kreativt skulpturværksted, hvor alle de deltagende gæster fik mulighed for at arbejde med temaer om fællesskaber.

Arrangementet var en del af optakten til Women Deliver-konferencen verdens største internationale konference om piger og kvinders sundhed, rettigheder og trivsel globalt afholdt 16.-19. maj 2016.

Tak for et godt samarbejde!