Brug din stemme!

Sig din mening, lyt til hinanden, diskuter og vær gode venner alligevel – brug din stemme!

På landsmødet i år sætter vi fokus på hvordan vi som kvinder og medborgere kan bruge vores stemme. Vi skal arbejde med at udtrykke vores mening, vi skal øve os i at være uenige sammen og vi skal lære at bygge et godt argument op. Det handler om at gøre demokratiet til vores demokrati. Og så skal vi selvfølgelig også have valg til styregruppen.

Vi lover at det bliver en sjov og spændende dag med inspirerende oplæg, kreative workshops, overraskelser og præmier!

Landsmødet vil i år tage udgangspunkt i Mind The Democracy! som er vores kampagne for at styrke det vi kalder for hverdagsdemokratiet.  Rundt omkring i landet er Bydelsmødre og baba-frivillige blevet uddannet som demokrati-inspiratorer. Deres opgave har været at sætte en demokrati-bevægelse i gang i deres lokalområde.

Allerede nu kan vi se at Mind the Democracy skaber motivation, styrker tilliden til demokratiet og lyst og mod til deltagelse. Mind the Democracy bliver en indgang til medborgerskab, hvor det at kunne afprøve demokratiske kompetencer i et ligeværdigt fællesskab skaber tryghed og giver lyst mere. Et nyt blik for demokrati som noget vi kan gøre i hverdagen og koblingen til det større fællesskab underbygger følelsen af at være en del af samfundet.

Tilmelding og invitation kommer lige efter sommerferien.

Vi glæder os til at se jer!