Symptomer og Corona

Her finder du links til materialer, der handler om hvilke symptomer på Corona, man skal holde øje med.

Film om hvordan Covid-19 smitter

Tryk på billedet og kom til Sundhedsstyrelsens film der fortæller om, hvordan man bliver smittet med Covid-19 og hvordan man kan prøve undgå det.

 

Film om hvor farlig Covid-19 er

Mange går rundt og er bange for Corona. Tryk på billedet og se Sundhedsstyrelsens film om, hvad man skal være opmærksom på og hvordan, vi kan leve selv om Corona sygdommen er her.

Symptomer på Covid-19

Sundhedsstyrelsen fortæller om 6 symptomer, man skal være særligt opmærksom på. Har man nogle af dem skal man blive hjemme og tage en Corona test. Tryk på billedet og kom til Sundhedsstyrelsens side, hvor du kan downloade plakaten med symptomerne, på både dansk og andre sprog.

Læs om hvad du skal gøre, hvis du har symptomer på Covid-19

Hvis du har Corona symptomer, er der flere ting der er vigtige at gøre. Tryk på billedet og kom til Sundhedsstyrelsens informations materiale om, hvad du skal gøre. 
Materialet kan downloades på andre sprog end dansk.

Hvis dit barn har symptomer på Covid-19

Hvis dit barn har symptomer på Corona, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Tryk på billedet og kom til Sundhedsstyrelsens informations materiale om, hvad du skal gøre som forældre.
Materialet kan downloades på andre sprog end dansk.

Hvad skal man gøre når man er blevet testet positiv for Corona

Der er flere ting du skal gøre, når du er blevet testet positiv for Corona. Tryk på billedet og kom til Sundhedsstyrelsens informations materiale om, hvad du skal gøre og hvad du skal være opmærksom på.
Materialet kan downloades på andre sprog end dansk. 

Film på urdu om Corona

Sundhedsstyrelsen har lavet 3 film på urdu om Corona. Tryk på knappen og kom direkte til Sundhedsstyrelsens film på urdu.

Film på urdu

Film på somali om Corona

Sundhedsstyrelsen har lavet 3 film på somali om Corona. Tryk på knappen og kom direkte til Sundhedsstyrelsens film på somali.

Film på somali

Film på arabisk om Corona

Sundhedsstyrelsen har lavet 3 film på arabisk om Corona. Tryk på knappen og kom direkte til Sundhedsstyrelsens film på arabisk.

Film på arabisk