10 års jubilæum

For ti år siden blev de første Bydelsmødre uddannet i Odense, Aarhus og København.

På de ti år er der sket rigtig meget. Vores netværk af kvinder er vokset, vi er over 800 der er Bydelsmødre rundt omkring i hele Danmark. Bydelsmødre er blevet et anerkendt brand, som samarbejder med mange forskellige i hele Danmark, får besøg af HKH Kronprinsesse Mary og Statsminister Lars Løkke Rasmussen.

I løbet af de sidste 10 år har tusindvis af kvinder og deres familier fået hjælp af Bydelsmødre.

Bydelsmødre har rykket kvinder, støttet kvinder, skabt forandring for kvinder, som havde mistet håbet og troen på, at deres liv kunne forandres og som ikke vidste, at kraften til forandring, var hos dem selv.

Tusindvis af børn har kunnet se deres mødre forandre sig, tage ansvar, blande sig og deltage i børnenes liv.

Bydelsmødre er en del af løsningen – og sådan har det været i 10 år.

Se eller gense alle jubilæumshilsnerne. 

"Jeg har fulgt Bydelsmødrene i en god håndfuld år efterhånden, og respekten, fascinationen og kærligheden vokser sig kun større og større. Det arbejde de gør for hinanden, for sig selv og for andre - fuldstændig i øjenhøjde og med kun næstekærligheden og lysten til at forandre samfundet for øje, er simpelthen uvurderligt. De er vores mødre der har formået at løfte sig selv og hinanden, på trods af alt. Danmark kan ikke være jer foruden! Stort tillykke med 10-års jubilæet!" - Natascha   "I Herning Kommune har vi uddannet 44 bydelsmødre. De gør et kæmpestort stykke arbejde. Bydelsmødrenes indsats har stor betydning for rigtig mange kvinder og familier. De er det, vi her i Herning Kommune ofte kalder for ”ildsjæle” og dermed uundværlige, når det gælder om at skabe sammenhængskraft i lokalsamfundene. Jeg vil gerne på Herning Kommunes vegne ønske tillykke med det flotte jubilæum og benytte lejligheden til at sige et stort tak for indsatsen!" - Lars Krarup