Visning af den nye dokumentarfilm "Blodsøstre"

Få besøg af filmens co-producenter, der vil vise filmen, som efterfølgende skaber rammerne for en samtale på baggrund af filmens tematikker

Om filmen Blodsøstre 

“Blodsøstre” er en uendelig smuk og nærværende coming-of-age dokumentarfilm om den betingelsesløse kærlighed mellem Julia og Johanna - teenage-tvillingesøstre fra højhusene i forstaden Rosengården i Malmø. De to piger har været uadskillelige så længe de kan huske, har puttet sig ind til hinanden om natten, alt imens de sammen har båret på traumer fra deres hjemland, Aserbajdsjan.

En dag tager deres liv en drejning og deres symbiotiske forhold må udvikle sig til noget nyt. Vi følger deres udvikling fra piger til unge kvinder, mens de forsøger at finde deres eget fodfæste gennem livets uundgåelige kringelkroge.

Se trailer 

Arrangement 

Få filmen vist og få evt. besøg af Julia, en af filmens hovedpersoner, og instruktøren, Malin Andersson. Start derefter en samtale, I synes kan være relevant, f.eks. om filmens hovedpersoner, deres til- og fravalg og andre emner relateret til Blodsøstre, som også kan relateres til arbejdet som Bydelsmor. 

Læs mere

Læs om filmen og læs en omtalelse 

Kontakt

Signe Byrge fra Final Cut på byrge@final-cut.dk